Kylig men populär andra etapp

artikel2Det var en kylslagen tisdagskväll som mötte deltagarna på den andra etappen av Lidingö Challenge. Glada miner från både deltagare och arrangörer värmde upp i det svala vädret och det blev även ikväll en lyckad Challenge-omgång.

90 löpare kom till start. 53 stycken sprang den långa banan där Peter Åman segrade framför Anders Hållberg följt av Stefan Hållberg. 29 stycken tog sig runt på korta banan (trailsprint) och där vann Lisa Thunell.

På den något mer tekniskt utmanande 4-kilometersbanan var Evelyn Wendilus snabbast.

Vi arrangörer hoppas att ni alla hade en fin tur i skogen och att ni är nöjda med era lopp. Om inte så finns det ett ypperligt läge att rätta till det som eventuellt gick fel idag redan nästa vecka på den tredje etappen av Challenge som går av stapeln vid Sticklinge.

Kanske har du också en vän eller familjemedlem som du tar med nästa vecka? Eller varför inte utmana arbetskollegorna i en tuff utmaning?

Resultat och sträcktider från dagens etapp hittar ni här: http://eventor.orientering.se/Events/Show/9198

Glöm heller inte att anmäla er redan nu till nästa veckas etapp: http://eventor.orientering.se/Events/Show/9203

Och till sist, ni vet väl att vi finns både på Facebook, Twitter(@utmaningen) och Instagram (@lidingochallenge)! Ses där!

Helena Karlsson
Född 1992
3:a SM medel och JVM-guld

PS.

På Lidingö Challenge är alla välkomna – stora som små, gammal som ung. Fler bilder finns på Facebook-sidan och ytterligare kommer inom kort. Här finns bilderna från förra veckans etapp: https://www.flickr.com/photos/124135019@N02/sets/72157644475368523

One thought on “Kylig men populär andra etapp

  1. Louise

    Som icke-orienterare (dvs har knappt orienterat sedan skolan, och det är några år sen…) så är jag otroligt glad över att ha hittat till denna roliga sport via Lidingö Challenge. Jag ser fram emot fler utmanande banor i vår och höst! Jag har dessutom ett projekt i år där jag gör ett äventyr om dagen i ett år, 365 Vardagsäventyr, så att vara med på Lidingö Challenge passar mig perfekt 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *