Strax dags för första etappen av Lidingö Challenge 2014

challenge-sa-funkar-detMissa inte att anmäla dig utan kostnad senast den 27 april på:
http://lidingochallenge.questionpro.com/

Lidingö Challenge är tuff terränglöpning och lätt orientering uppdelad i åtta etapper under april-maj (29/4, 6/5, 13/5, 20/5) och augusti-september (26/8, 2/9, 9/9, 16/9). Du bestämmer själv vilka etapper du vill springa.

Vid varje tillfälle springer du en bana som är 5 kilometer. För barn och ungdomar och den som vill promenera finns möjlighet att välja en enklare bana som är 2 kilometer.

Du väljer själv när du vill starta mellan kl 17 och 18. Du ska gå i mål senast kl 20:00. Kom till startpunkten ca 30 minuter före start. Där får du låna en tidtagningsbricka (”Sportident-pinne”) som du använder för att stämpla kontrollerna. Vid etappstarten får du en karta som visar bansträckningen för just den etappen. Banan utgörs av 10 kontroller för vuxna och 5 kontroller för barn. Om du behöver hjälp finns det tränare på plats som du kan fråga. När du sprungit etappen får du en individuell tid för hela banan och för varje sträcka du har sprungit. Om du vill kan du jämföra tiderna med andra som har sprungit samma sträcka.

Välkommen!
IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb

3 thoughts on “Strax dags för första etappen av Lidingö Challenge 2014

 1. Jessica

  Hej, jag missade att anmäla mig till första etappen (29/4) men vill väldigt gärna vara med. Kan man lösa det på något sätt?
  MVH
  Jessica

  Reply
  1. utmaningen Post author

   Hej!

   Inga problem. Vi löser det på plats. Kom till sekretariatet på Grönsta så fixar vi en efteranmälan.

   Välkommen!

   Reply
 2. Anna-Karin Wahlström

  Tusen tack för ett supertrevligt initiativ. Oj så kul det var att orientera. Längtar redan till nästa etapp. Stort tack till all funktionärer!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *