Fem sätt att klara utmaningen!

Helping handBara en månad kvar av Lidingö Challenge 2014. Den 5 oktober avslutar vi med en storslagen final. 

När det nu återstår en månad vill vi påminna om att du väljer själv hur du ska klara utmaningen. Vi har försökt att göra upplägget flexibelt och samtidigt utmanande. Du kan välja mellan fem alternativ:

1. Delta i våra etapper på tisdagar (återstående dagar är 2/9, 9/9, 16/9) kl 17-20. Då kan du springa banor som är 5 km (10 kontroller) varje gång. Om du deltagit vid alla etapperna under våren och hösten har du klarat utmaningen och tagit samtliga 80 kontroller.

2. Ge dig ut med vår karta på egen hand och leta reda på kontrollerna i skogen. Det sitter fasta markeringar i form av en aluminiumstav vid varje kontrollpunkt. Notera kontrollbokstaven. När du tagit de 80 kontrollerna med siffra 11-90 har du klarat utmaningen.

3. Om du missat någon etapp så ge dig ut och spring den etappen på egen hand. Vi tillhandahåller PDF-versioner av banorna som du kan skriva ut och springa på egen hand. Om du har deltagit på vissa etapper och sprungit övriga på egen hand har du klarat utmaningen.

4. Ta de kontroller du har missat under säsongen vid vår avslutande final den 5 oktober kl 10-16. Då får du låna en SI-pinne som registrerar vilka kontroller du tar. Om du tagit samtliga 80 kontroller före och under finalen har du klarat utmaningen.

5. Anmäl dig till finalen och ta samtliga 80 kontroller på söndag den 5 oktober. Då kommer du att kunna springa med SI-pinne som registrerar vilka kontroller du tagit elektroniskt..

Vi gillar valfrihet och flexibilitet. Bra – eller hur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *